2012. augusztus 15., szerda

Ismét essence shopping

Tegnap megint betértem az egyik kedvenc drogériámba, a Rossmann - ba, hogy ismét újabb tagokkal gyarapítsam eddig nem túl nagy számú körömlakk - készletemet.

Színes lakkok terén ismét nem volt túl nagy választék, ezért most 2 toppert, azaz speciális fedőlakkot vettem.


  1. essence nail art special effect topper 03 hello holo : nevéből következőleg a mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, de egyenlőre meglehetősen drága holografikus lakkok olcsóbb utánzata. Apró kis csillámokból áll, amik felkenve elég sűrű réteget alkotnak, persze az igazi holo lakkoktól ez még elég távol áll.
  2. essence nail art special effect topper 07 soft touch : a matt körmök is mostanság kezdtek bejönni a divatba. Ezzel a lakkal tulajdonképpen bármelyik színes lakkunkból matt hatásút varázsolhatunk. Egyenlőre vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, remélhetőleg nem olyan lesz, mint az AVON matte lakkom, amiről fél nap után lekopik a matt réteg, és sima közönséges körömlakk lesz belőle. Megjegyzem, ezért a lakkért 2 Rossmann - t is fel kellett keresnem, az egyikben ugyanis már kb. 2 hete nincs. Remélhetőleg megérte :)

A tesztelés még várat magára egy kicsit, ma lemostam a Mekis körmeimet, most pár nap pihi jön a körmöknek, utána pedig új lakkos poszt!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése